Šefa salāti (fotorecepte)

chefs-salad

Šie salāti noteikti var kļūt par pilnvērtīgu ēdienreizi, ja neesat pārāk izsalkuši. Īpašā sastāvdaļa – līdz kraukšķīgumam apcepts bekons – piešķir salātiem apburošu garšu.

Sastāvdaļas:

  • 100 g bekona
  • 500 g salātu lapu (Romano vai Aisbergs u.c.)
  • 250 g vārītas vai ceptas vistas krūtiņas
  • 120 g puscieta siera (piemēram, Holandes, Gauda, Masdamer u.c.)
  • 120 g kūpināta šķiņķa
  • 1 citrons
  • 3-4 lociņu
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma vai jogurta
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls vai maltie pipari pēc garšas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment